0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

‘BIO JE TO GEST OD SRCA’: Fudbaler Fiorentine oduševljen potezom bivšeg saigrača – pogledajte šta misli o Vlahoviću!

Objavljeno: 04.03.22 u 14:52

Dušan Vlahović se u sredu vratio u Firencu, ali ovog puta u dresu Juventusa.

Tokom celog meča, na račun srpskog reprezentativca navijači Fiorentine upućivali su jezive uvrede i psovke, ali to nije sprečilo Vlahovića da pokaže onu drugu, ljudsku stranu.

Juventus je pobedio Fiorentinu minimalnim rezultatom, ali ono što je posle meča uradio naš napadač, oduševilo je čitavu Evropu.

Srpski as je prišao Venutiju, koji je bio potpuno skrhan, s namerom da ga uteši. Nekoliko dana posle meča, oglasio se fudbaler ‘ljubičastih’ i opisao tu situaciju.

Dušan je uradio ono što ste videli jer zna šta osećam prema Firenci i Fiorentini. Bio je to gest od srca, od momka koji je pre nekoliko nedelja bio jedan od nas. Imao sam veliku podršku, mnogi su doživeli moje razočarenje i tugu i sve to može samo da me obraduje i učini ponosnim što sam Firentinac – rekao je Venuti za Rai Toskana i dodao:

– Moje suze su bile simptom ljubavi jer mi je jako stalo do ovog dresa. Te moje suze su i dobre zato što jasno daju do znanja da još uvek ima ljudi koji su toliko privrđženi jednom klubu i koji bi sve dali za njega. Izgubiti utakmicu na taj način za mene je bilo jako bolno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter