0
Evrokupovi

FOTO: JuventusFC @juventusfcen/Twitter

NAVIJAČI FIORENTINE NA SKANDALOZAN NAČIN DOČEKALI VLAHOVIĆA: ‘Opaki izdajniče! Ti si klovn!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.22 u 21:50

Uvredljive poruke sa tribina!

U okviru polufinala Kupa Italije, fudbaleri Fiorentine ugostili su Juventus. Nakon 45 minuta igre domaćin je ostavio bolji utisak, a rezultat je i dalje nepromenjen (0:0). U centru pažnje našao se reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović.

Prvi put nakon što je napustio redove ekipe iz Firence, Vlahović se našao u prilici da igra pred navijačima Fiorentine. Vatrene pristalice domaćeg tima uvredama su dočekale Vlahovića na tribinama stadiona ‘Artemio Franki‘.

Navijačima je navodno poklonjeno oko 10 hiljada pištaljki, kako bi bili što bučniji u momentu kada Vlahović ima loptu u posedu. Kako prenosi Mozzart Sport, sa tribina se neretko čulo da je Dušan ‘klovn’.

Vatreni navijači su raširili transparent sa citatom iz Danteovog dela ‘Pakao‘.

-Raduj se Firenco jer tako si velika. Što nad morem i kopnom krilima biješ i po paklu se ime tvoje širi – citat je iz osmog poglavlja ‘Pakla’ posvećenog prevarantima.

Još jedna od poruka sa tribina glasi:

-Sada ne želim više govora, opaki izdajniče. Na tvoju sramotu, ja ću na Zemlju doneti istinu o tebi koje će te osramotiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter