0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Aleksandar Stanojevic Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Breme Partizana je teško za igrače, nisam zadovoljan početkom i krajem!’

Objavljeno: 03.03.22 u 19:37

Fudbaleri Partizan su u 25. kolu Superlige savladali na svom terenu ekipu Mladosti sa 2:1.

Crno-beli su već na startu drugog dela posle golova Rikarda Gomeša i Miloša Jojića stigli do 2:1, ali su u poslednjih nekoliko minuta morali da strepe, jer je Milan Bojović smanjio rezultat na dva minuta do kraja, da bi Lučanci potom propustili još jednu veliku priliku,

Ipak, tri boda su ostala u Humskoj, Partizan se vratio na čelo tabele nakon nekoliko sati od Zvezdine utakmice i posle prvog superligaškog poraza, stigli su do nove pobede. Nakon utakmice, šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da nije zadovoljan početkom i krajem, ali da je igranje u Partizanu, ‘teško breme’.

– Teško je breme Partizana. Dosta šansi smo stvorili, nemoguće smo promašili. Breme Partizana je teško za igrače. Čestitam mojim momcima, pobedili smo nakon teške utakmice. Nisam zadovoljan početkom i krajem, sve ostalo je bilo dobro, rekao je Stanojević posle utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter