0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI NE DAJU ZVEZDI PRVO MESTO: Partizan poveo u Humskoj, Rikardo ‘podsetio’ zbog čega je najbolji napadač u ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.22 u 17:54

U Humskoj je završeno prvo poluvreme.

Fudbaleri Partizana ugostili su ekipu Mladosti iz Lučana u okviru 25. kola Superlige Srbije, a nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:0.

Danas je i Crvena zvezda slavila na gostovanju Voždovcu rezultatom 3:0, i barem na kratko se popela na čelo tabele Superlige Srbije. Poražen je ‘parni valjak’ u 166. večitom derbiju, pa se pred ovu utakmicu postavljalo pitanje koliko je ekipa Aleksandra Stanojevića ‘uzdrmana’.

Partizanu je neophodna pobeda protiv Mladosti, ukoliko žele da se vrate na vrh tabele i nastave pohod ka šampionskoj tituli.

Nije bilo većih uzbuđenja u Humskoj ulici sve do 42. minuta, kada je prvi strelac lige Rikardo Gomeš novim golom obradovao svoje navijače. Brzonogi Lazar Marković sjajno je centrirao, a napadač za Zelenortskih ostrva je glavom ‘zakucao’ loptu u protivničku mrežu i tako svom timu doneo prednost.


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter