0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

ALEGRI PROGOVORIO O VLAHOVIĆU NAKON DUELA SA JUVENTUSOM: ‘To je najteža stvar u fudbalu!’

Objavljeno: 03.03.22 u 08:33

Svi su gledali samo u njega!

Kup utakmica između Fiorentine i Juventusa bila privukla je mnogo pažnje, jer je po prvi put protiv svog bivšeg tima igrao Dušan Vlahović. Srpski napadač uprkos činjenici da nije postigao pogodak, odigrao je solidnu partiju, a evo šta je nakon meča o njemu rekao trener ‘Stare dame’ – Alegri:

‘Vlahović veoma dobro igra za ovaj tim, imamo mnogo bolju povezanost između sredine i napada sa njim i to je još uvek u napretku. Važno je da nastavi da se kreće i da bude nepredvidljiv, to je najteža stvar u fudbalu, da izbegne čuvare.’ – reči su iskosnog stručnjaka, koji je je potom iskomentarisao utakmicu:

‘Patili smo zbog dva kontranapada u prvom poluvremenu, potom još jednom i u drugom. Srećom nismo primili gol, jer su i oni pravili greške. Tim je izdržao, malo smo potom rizikovali i ušli u nekoliko dobrih situacija gde nam je nedostajala završna lopta. Kvadrado je išao na gol, pre nego da doda i mislim da smo mogli i ranije da damo gol!’ – kako i sam kaže, nije lako slaviti u Firenci:

‘Nikada nije lako pobediti u Firenci, ali je tim pokazao zrelost, pogotovo jer nam je falilo puno igrača. Marli Ake je igrao dobro na debiju, Danilo je pokazao da je sjajan igrač na visokom nivou!’

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter