2
Evropske lige

Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

RANGNIK ŽELI DA SE OTARASI RONALDA: Portugalac nije ispunio očekivanja, Mančester na ‘čizmi’ pronašao njegovu zamenu – problem je Real koji je ‘umešao prste’!

Objavljeno: 02.03.22 u 12:52

Velikan sa ‘Old Traforda’ želi da se otarasi svog najboljeg fudbalera.

Znamo da zvuči čudno, ali tako je. Kristijano Ronaldo je u ovoj sezoni 15 puta tresao protivničku mrežu, ali očigledno je da nije ispunio očekivanja Ralfa Ranginka, koji od od portugalskog asa traži mnogo više.

Najnovije informacije iz Italije donele su vest da je Mančester već krenuo u potragu za njegovom zamenom, a kao prva opcija nameće se Viktor Osimen. ‘Crvenim đavolima’ neće biti lako da realizuju ovaj posao, pošto je ‘prste umešao’ i Real Madrid.

Na kraju sezone, kofere će spakovati Lingard i Kavani, a velike su šanse da se u njihovom ‘vozu’ nađu još Ronaldo i Marsijal. Pred čelnicima kluba je vrlo težak zadatak, a to je da se što bolje pojača ofanzivna linija. Napoli za svog napadača traži 90 miliona evra, piše Rai Sport.

Nigerijac je u dresu italijanskog velikana ove sezone postigao 11 golova, i nalazi se u fenomanalnoj formi. Ono što mu takođe ‘ide na ruku’ jeste da je 15 godina mlađi od b, što je veliki adut za dolazak na ‘ostrvo’.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter