0
Evroliga

Tarik Biberovic (L) and Nikola Kalinic Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

LEPE SCENE IZ ‘PIONIRA’: Evo kako su Zvezdini navijači dočekali Đorđevića (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.22 u 09:41

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Fenerbahče u zaostalom meću 19. kola Evrolige.

Turski klub sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, dok boje brani Marko Gudurić, a scene na početku, bile su veoma lepe. Naime, iako neretko zvidžuci i povici dočekuju rivalske trenere i igrače, sada je viđena potpuno drugačija scena.

Gudurić je, što je očekivano, dobio ovacije po prvom pojavljvanju u ‘Pioniru’, kao bivši igrač crveno-belih, a na sličan način je dočekan i Aleksandar Đorđević, legenda Partizana.

‘Sale nacionale’ je po ulasku u halu ‘Aleksandar Nikolić’ osetio toplu dobrodošlicu, dočekan je bučnim aplauzima ljubitelja košarke, na šta je odgovorio, baš kao i na predstavljanju ekipe.


(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

Na konferenciji za medije, Đorđević se osvrnuo na ovu situaciju.

– Uvek me dočekaju na ovaj način. Zahvalan sam. Verovatno cene protivnika. Veliko hvala. Cenim i ja to. Posle me časte onako usput kako i dolikuje, rekao je Đorđević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter