0
Domaći fudbal

FK Proleter ekipa Tim ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Proleter Beograd, 07.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

IZ PROLETERA SE OGLASILI POVODOM KAZNE: ‘Molimo novinare da nam je dostave, da bismo pročitali obrazloženje!’

Objavljeno: 28.02.22 u 08:29

Fudbalski klub Proleter oglasio se povodom poslednjih dešavanja.

U petak je na sajtu Superlige Srbije objavljeno da je Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbacila je žalbu Proletera na odluku direktora takmičenja Aleksandra Pivića da meč između tog kluba i Radničkog iz Niša registruje službenim rezultatom.

Utakmica 21. kola FK Proleter – FK Radnički Niš registrovana je službenim rezultatom 0:3 u korist FK Radnički Niš, zbog prekršaja iz čl. 63 tačka 11 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FS Srbije i čl. 66 Propozicija za takmičenje u Super ligi Srbije za sezonu 2021/22, od strane FК Proleter, stoji na sajtu takmičenja.

Međutim, klub sa Slane bare se ovim povodom oglasio i istakao da i dalje nije dobio obrazloženje odluke.

Obaveštavamo javnost da FK Proleter još uvek nije dobio odluku Komisije za žalbe FSS o oduzimanju tri boda. Molimo novinare koji su sadržaj navedene odluke objavili u petak, dam istu proslede, da i mi kao kažnjeni klub u 21. veku možemo da pročitamo obrazloženje kazne, naveli su na Instagram profilu kluba sa Slane bare.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter