0
Domaći fudbal

Superliga Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEFINITIVNO ODLUČENO O SUDBINI PROLETERA: Saznali presudu na društvenim mrežama, oglasio se i Mirko Poledica!

Objavljeno: 25.02.22 u 19:43

Meč Proletera i Radničkog dobio je konačan epilog

Duel kojim je okočana prošla polusezona između Proletera i Radničkog iz Niša, gde su domaći u Novom Sadu na terenu izdejstvovali trijumf golovima Ninkovića i Tomovića, usled navodno spornih lekarskih izveštaja nekolicine prvotimaca, registrovan je službenim rezultatom u korist gostiju iz Niša.

A ono što je još neverovatnije jeste da su članovi kluba iz Slane bare o ovoj presudi saznali, ni manje ni više, na zvaničnom Instagram nalogu Superlige Srbije, gde su ljudi vezani za donošenje kazni i regulacija takođe objavili saopštenje o odbijenoj žalbi Proletera koje prenosimo u celosti:

„Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbacila je žalbu FK Proleter na odluku direktora takmičenja Aleksandra Pivića da meč između FK Proleter i FK Radnički Niš registruje službenim rezultatom.
Utakmica 21. kola FK Proleter – FK Radnički Niš registrovana je službenim rezultatom 0:3 u korist FK Radnički Niš, zbog prekršaja iz čl. 63 tačka 11 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FS Srbije i čl. 66 Propozicija za takmičenje u Super ligi Srbije za sezonu 2021/22, od strane FК Proleter“.

Povodom ovoga se oglasio i Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije, koji je osudio ovakvo ponašanje čelnika saveza, koji su pre nego što su dostavili službenu odluku Proleteru, odluku objavili na društvenim mrežama.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter