0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 27.02.2022. foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

‘BAŠ IH BRIGA ŠTO ĆE SRBIJA DA PATI’: Vučić je hitno morao reaguje, evo šta misli o koreografiji Delija koja je mnoge iznenadila!

Objavljeno: 28.02.22 u 17:40

I Vučić je šokiran.

Predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić danas se obraćao medijima u Kragujevcu, i tom prilikom se osvrnuo na 166. večiti derbi, odnosno koregorafiju Delija koja je privukla veliku pažnju u ovdašnjoj javnosti.

Naime, na severnoj tribini ‘Marakane’ prikazano je groblje okupano mesečinom, a neposredno nakon toga počelo je da se spekuliše šta to zapravo znači.

Pojavilo se mnogo lažnih vesti, a pojedini su čak istakli da se radi o ukrajinskom groblju. Aleksandar Vučić je šokiran pričama vezanim za ovu koreografiju.

Tu histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i sa jučerašnje utakmice sa Marakane i sa lažnim vestima od sinoć, gde vam neko prikaže Panteliju i Mataronce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čime… Ali to vam je bilo i u izmišljenom avionu koji ide po Patruševa, to je bilo u lažnoj vesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, što svi u regionu preuzimaju njihovu laž, iako to demantuje predsednica Vlade – rekao je predsednik Srbije i potom dodao:

Baš ih briga što će Srbija da pati zbog njihove laži. A situacija je užasno teška, ne pamtim ovakav period, mislim da je Laušević to rekao, „godina prođe, a dan nikako“, dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina – ističe Vučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter