3
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 27.02.2022. foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

IZUZETNO INTERESANTNA KOREOGRAFIJA NA SEVERNOJ TRIBINI: Evo šta su Delije želele da kažu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.22 u 18:24

Zanimljivo na severnoj tribini

Trenutno je u toku 166. večiti derbi, a na uvertiri utakmice koreografija sa severne tribine zaintrigirala je Srbiju. Naime, na severu stadiona se našlo groblje okupano mesečinom, a neposredno nakon toga počelo je da se spekuliše šta to zapravo znači.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 27.02.2022.
foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Najvatrenije pristalice crveno-belih su potom razvili baner, kao asocijaciju na kultnu repliku iz takođe kultnog filma „Maratonci trče počasni krug„. U pomenutoj sceni  Vojislav Mićović ima jednu izuzetno interesantnu liniju monologa. Delije su ispod njegovog lika istakle poruku „Dobro veče“, a moguće je da je nalik njegovoj ulozi ovo početak „ustajanja Zvezde iz mrtvih“ i priključivanje šampionskoj trci.

0
0

3 Komentara

    • Sto si bre bato glup… Ovo je stiker sa gugla za noc vestica… Koreografije se osmisljavaju nedeljama pre, raspitaj se prvo pa pisi ljubi te brat. Fora je da se grobari razbeze kad dekica kaze dobro vece. Da si ziv i zdrav

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter