0
Košarka

Marko Jagodic Kuridza Srbija - Slovacka kvalifikacije FIBA Worlld Cup 2023, qualifications, 25.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ZAHVALAN SAM TRENERU ŠTO MI JE DAO TRAKU’: Kapiten Srbije biranim rečima o selektoru, evo šta Marko Jagodić Kuridža zamera svom timu!

Objavljeno: 26.02.22 u 16:21

U prvoj utakmici drugog „prozora“ FIBA kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023, reprezentacija Srbije je u lepom ambijentu dvorane „Aleksandar Nikolić“ sasvim zasluženo pobedila Slovačku.

Kapiten košarkaša Srbije na jučerašnjem meču bio je Marko Jagodić Kuridža. On je zadovoljan izdanjem ‘orlova’.

Igrali smo dobro, u prvom poluvremenu smo imali problema sa ofanzivnim skokom Slovačke, to smo popravili u nastavku. Imali smo i neke greške, ali gledaćemo snimak i moramo to da popravimo za sledeću utakmicu. Ovaj meč moramo da zaboravimo, da probamo da se odmorimo u ova tri dana i da u Slovačkoj damo sve od sebe da bismo pobedili.

O činjenici da je u ovoj akciji kapiten Srbije, Jagodić Kuridža je rekao:

Zahvalan sam treneru što mi je dao traku. Najstariji sam tu. Sigurno nemam neki staž u reprezentaciji da bih to zaslužio. To je prinudno jer su svi najbolji odsutni. Ja sam tu najstariji i zahvalan sam treneru što je baš meni dao da budem kapiten.

O sledećoj utakmici.

Stariji sam i imam iskustva i znam da neće biti ni približno ista. Oni će na svom terenu biti i agresivniji i slobodniji. Namaju šta da izgube protiv nas. Mi treba da imamo dobar pristup, pre svega. Pa da iskoristimo svoje kvalitete da pobedimo utkamicu.

Drugi meč drugog prozora je u ponedeljak 28. februara od 18.00 sati u slovačkom gradu Ljevice protiv istog protivnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter