0
Košarka

FOTO: Starsport

SRBIJA SIGURNA SA SLOVACIMA: MJK vodio Orlove do pobede, Avramović se ispromašivao! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.22 u 22:08

Košarkaši sigurni u kvalifikacijama

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je rutinski Slovačku u Beogradu, rezultatom 75:63. Orlovi su igrali promenjivo, ali sasvim dovoljno da bez većeg otpora savladaju rivala. Domaći su sve vreme bili u vođstvu i držali razliku, a i prosto su „pojeli“ Slovake u reketu, koji su unutar linije za tri poena šutirali mršavih 12/32, a na to su i upisali čak 10 blokada.

FOTO: Starsport

U redovima Srbije najbolji je bio Marko JagodićKuridža koji je meč završio sa 13 poena i 6 skokova, dok je najefikasniji bio Aleksa Avramović sa 14 poena, ipak uz šut iz igre 5/13. Dvocifreni su još bili i Uroš Trifunović sa 12, odnosno Dušan Ristić sa 10 poena i 6 skokova. Balša Koprivica je takođe odigrao solidnu utakmicu sa 8 poena i 5 skokova, ali i čak 4 blokade, uz to i jedno sjajno zakucavanje.

Kod gostiju najbolji je bio Mario Iring sa 14 poena, 8 skokova i 4 asistencija. Srbija je sada na drugoj poziciji u grupi sa skorom 2:1, dok su Slovaci poslednji sa sva tri poraza u isto toliko utakmica. U toku je duel Litvanije i Belgije, a ekipa sa Baltika je trenutno u vođstvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter