0
Evrokupovi

Liga konferencija, conference league, UEFA Partizan -Sparta, Beograd, Srbija 24.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘SAMI SMO KRIVI’: Trener Sparte razočaran posle poraza od Partizana, otkrio šta je uzrok poraza!

Objavljeno: 25.02.22 u 09:15

Uspeli su crno-beli da obezbede plasman u osminu finala Lige konferencija.

Četa Aleksandra Stanojevića sinoć je pred svojim navijačima pobedila Spartu iz Praga rezultatom 2:1 i tako obezbedila prolaz u narednu rundu novoformiranog takmičenja.

Posle meča, trener češke ekipe, Pavel Vrba izrazio je veliko nezadovoljstvo.

Mišljenja sam da smo sami krivi za prvi gol, posle toga je došao drugi. Šteta je što mi gol nismo postigli ranije. Žao mi je zbog toga, ali postoje segmenti na kojima moramo da radimo. Razočarani smo što nismo prošli u osminu finala. Partizan je kontorlisao meč i vodio 2:0 većinu duela. Žao nam je zbog toga – kazao je iskusni stručnjak nakon utakmice.

‘Autor’ jedinog gola za gostujući tim bio je Adam Hložek.

Mi smo ušli u utakmicu da preokrenemo jedan gol minusa iz Praga, ali to nam nije pošlo za rukom. primili smo dva gola i posle je bilo teško da nadokanadimo minuš tri. Mi dugorocino imamo problem da postignemo gol u gostima, večeras smo tek u finišu uspeli- Moguće da je to uzrok problema. Razočarani smo zbog poraza, ostaje da se koncentrišmeo na domaće prvestvo – rekao je Hložek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter