1
Domaći fudbal

Milos Jojic (R) celebrates after scoring a goal with Nemanja Jovic Ricardo Gomes Nemanja Miletic Danilo Pantic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

FOTOGRAFIJA I VIDEO PANTIĆA DVA DANA NAKON OPERACIJE: Već je na nogama, deluje kao da ga povreda nije slomila! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.22 u 11:51

Vezni fudbaler pozitivan u vezi oporavka

Vezni fudbaler Partizana, Danilo Pantić, koji je doživeo tešku povredu u meču na pripremama, pre dva dana je operisan u bolnici „Žan Merno“ u Lionu, a hihurški zahvat je uradio doktor Bertan Soneri-Kote, specijalista za povrede ligamenata kolena.

Foto: Instagram/ @panticdailo

Sa njim je u Francuskoj i fizioterapeut Partizana Siniša Petković, a Danilo je već na nogama, us pomoć štaka, a na društvenim mrežama je podelio snimak gde hoda, dok je u pozadini  pesma Unstoppable, u prevodu „Nezaustavljiva“, koju izvodi Sia.

Videćemo kada će Dača Pantić nazad na teren, ako sve prođe u najboljem redu trebao bi da bude spreman da konkuriše za tim na letnjim pripremama. Ove sezone je na 24 meča za Partizan postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter