0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Spartak (Subotica) Danilo Pantic Beograd, 16.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEPE VESTI: Danilo Pantić uspešno operisan, klub objavio njegovu sliku iz bolničkog kreveta! (FOTO)

Objavljeno: 21.02.22 u 16:57

Fudbaler Partizana Danilo Pantić neće po dobrom pamtiti zimske pripreme u Beleku, pošto je na prijateljskoj utakmici protiv Bašakšehira doživeo tešku povredu ligamenata kolena.

Doktori u Beogradu utvdili su da je sjajnom vezisti neophodna hirurška intervencija, te se fudbaler Partizana danas operisao u Lionu.

– U ponedeljak, 21. februara 2022. godine, u prepodnevnim satima, igrač Partizana, Danilo Pantić, je operisan u „Hospital Jean Mermoz“ u Lionu. Hirurški zahvat, koji je uspešno završen, je uradio doktor Bertrand Sonnery-Cottet, specijalizovan za intervencije na ligamentima kolena – saopštili su crno-beli.

Klub iz Humske ulice na društvenim mrežama objavio je fotografiju Danila Pantića odmah posle operacije, a po svemu sudeći, možemo zaključiti da se 25-godišnji fudbaler dobro oseća.

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, Pantić se na početku ove sezone vratio u crno-belu familiju, a tokom jeseni je odigrao 26 utakmica za crno-bele dok se četiri puta upisao u strelce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter