0
Evroliga

Branko Lazic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ODLIČNA VEST ZA CRVENO-BELE: Zvezda će imati solidne šanse protiv Fenera, turski velikan bez najboljeg igrača dolazi u Beograd!

Objavljeno: 21.02.22 u 14:19

Četa Dejana Radonjića sinoć je uspela da odbrani trofej u Kupu, a već danas je saznala fenomenalnu vest.

Za svega šest dana Fenerbahče dolazi u prestonicu Srbije gde će odmeriti snege sa Crvenom zvezdom, međutim turski velikan u tom meču biće oslabljen neigranjem jednog od najboljih igrača.

Aleksandar Đorđević se suočio sa velikim problemom, pošto u naredne tri nedelje sigurno neće moći da računa na Pjerija Henrija koji se povredio na meču sa Galatasarajem, u utakmici červtfinala Kupa Turske.

Nakon pregleda, ustanovljeno je da su plejmejkeru Fenerbahčea oštećeni ligamenti, pa će Henri morati na terapije, a tek za tri sedmice će otići na kontrolne preglede.

Fener trenutno ima skor od 12 pobeda i 10 poraza, dok je tim sa Malog Kalemegdana zabeležio 9 trijumfa, uz 14 poraza.

Posle dve sezone provedene u Baskoniji, Henri je ugovor sa Fenerbahčeom potpisao na jednu plus jednu godine. Tokom karijere nastupao je za Uniks, Tofaš, Hapoel Elijat, Ulm i Vitu Tbilisi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter