0
ATP

FOTO: youtube/Sport Klub/screenshot

NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON PRVE POBEDE: „Sve je dobro, uz sve okolnosti koje sam prošao jako sam zadovoljan“! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.22 u 21:39

Prvi reket sveta nakon pobede nad Muzetijem

Trijumfoao je Đoković protiv Italijana ranije ove večeri, a nakon meča je govorio o utiscima za Sport Klub:

„Bilo je divno. Nisam mogao da očekujem bolji prijem ovde. Prošlo je malo vremena od kada sam igrao poslednji meč, ali sve je bilo divno“, počeo je Đoković, pa nastavio: Navijači su bili fantastični. Bilo je neizvesno kako će me publika dočekati, nisam znao zaista. Priželjkivao sam najbolje, ali ovo je bilo još bolje od toga. Hvala svima od srca“.

Izuzetno je zadovoljan jer je trijumfovao u dva seta:

„Mogu da budem zadovoljan mojom igrom, pobedio sam u dva seta. Bilo je momenata kada sam igrao jako dobro, ali i momenata kad sam pravio neiznuđene greške zaredom. To je i moglo da se očekuje posle duge pauze. Drago mi je da sam dobio u dva seta protiv talentovanog igrača. Sve u svemu, Začin C, sve je dobro“.

Ali nešto mu se nije dopalo:

Moram biti zadovoljan nakon duge pauze bez meča. Odigrao sam solidan meč, ali nije mi se dopao procenat prvog servisa, na momente je bilo odlično, ali zbog vetra sam izgubio ritam. Kada je trebalo da budem agresivan, uspeo sam. Igrao sam protiv talentovanog protivnika. Nekada moraš da izbaciš tu energiju iz sebe da bi se fokusirao. Bio sam u mogućnosti da pronađem koncentriaciju kada je trebalo i drago mi je zbog toga“, rekao je tokom obavezne izjave za organizatore turnira.

„Ovo je sport koji volim, imam strast koju verovatno imaju i svi igrači koji žele da budu na vrhu. Ovaj sport je moja ljubav, ali i moj posao. Pristupam mu ozbiljno i uvek se trudim da izvučem sve iz sebe. Uzimajući u obzir sve okolnosti kroz koje sam prošao poslednjih mesec dana, jako sam zadovoljan“ – zaključio je Novak.

On svoj sledeći meč igra protiv boljeg iz duela Karena Hačanova i Aleksa De Minora koji je na programu sutra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter