0
ATP

FOTO: Twitter/@DDFTennis

ĐOKOVIĆ DELUJE IZUZETNO MOTIVISANO: Novak je i dalje zid, teško da je neko na njegovom nivou! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.22 u 20:52

Muzeti igrao hrabro ali ipak pao u dva seta

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, slavio je u dva seta (6:3, 6:3), protiv mladog Italijana Lorenca Muzetija i tako obezbedio prolaz u narednu rundu Dubaija. Muzeti je, iako to rezultat ne govori, pružio solidan otpor, najviše u početku meča, gde su oba tenisera imali problema na svoj servis.

Ipak Đoković je bez većih problema iskontrolisao udarce rivala i sa brejkom u prvom, odnosno dva u drugom setu, za 75 minuta igre stigao do trijumfa. Đokovića u većem delu meča nije služio servis, ali je u dužim razmenama uspeo da ostane skoncentrisan i uz malo više trčanja dobija poene.

U narednom kolu Novak će na boljeg iz duela u kome se sastaju Karen Hačanov i Aleks de Minor koji će na teren u utorak, a u potencijalnom četvrtfinalu Đoković bi mogao na megdan Robertu BautistiAgutu koji je trenutno u sjajnoj formi i pobednik je turnira u Dohi prošle nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter