0
Košarka

Zeljko Obradovic (L) and Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MIJAILOVIĆ PORUČUJE NAVIJAČIMA PRED KUP: Dajte podršku mladom timu, navijajte isključivo za svoj tim!

Objavljeno: 20.02.22 u 15:50

Predsednik KK Partizan poslao poruku pred finale

Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana, govorio je pred finale kupa šta bi voleo od svojih navijača, ali i generalno šta želi od utakmice za 24sedam.

Želim da pozovem navijače da pruže podršku našem mladom timu, njihova podrška je neophodna za večerašnju pobedu. Da budu iza njih i da celu utakmicu budu vetar u leđa. Voleo bih da navijaju isključivo za svoj tim i da se ne bave pojedincima! Tako će nam najviše pomoći – rekao je on i dodao:.

– Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više. Neka pobedi onaj tim koji na parketu bude bolji. Mi smo zemlja sporta, naš nacionalni sport i nacionalni ponos je oduvek bila košarka. Ponašajmo se u skladu sa tim. I naravno, srećno crno-beli do pobede – zaključio je Mijailović.

Finale je po rasporedu večeras od 21 čas, a sudija Obrknežević je nešto ranije danas zamenjen što je zatalasalo košarkašku javnost sa raznim spekulacijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter