2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

NAKON POLUFINALA I U FINALU PROMENA SUDIJE: Crvenoj zvezdi ponovo zbog istog razloga izmenjena sudijska trojka pre meča!

Objavljeno: 20.02.22 u 12:56

Zbog temperature Obrknežević van protokola

U večerašnjem finalu Kupa Radivoja Koraća umesto sudijske trojke koja je noćas delegirana da deli pravdu, umesto Uroša Obrkneževića pored terena će se naći Marko Juras. Dvojica arbitara koja će biti uz Jurasa su Milivoje Jovčić, koji je izabran kao glavni, a tu će još biti i Aleksandar Glišić.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, Obrknežević neće moći da se nađe terenu u večerašnjem finalu zbog temperature. Takođe zbog temperature je sa Kupa ranije rešen dužnosti i Ilija Belošević, koji je trebalo juče da sudi prvi polufinalni meč između Crvene zvezde i Mege, ali je zbog zdravstvenih problema zamenjen.

Kevin Punter Crvena Zvezda – Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Večeras se od 21 čast na programu je finale Kupa Radivoja Koraća, Crvena zvezda i Partizan će po drugi put odmeriti snage ove sezone, a u prvom susretu su crveno-beli slavili rezultatom 71:56.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter