0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

JUNAJTED PREŽIVEO ELAND ROUD: Blickrig Lidsu nedovoljan za bod, Ronaldo polako stagnira! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 17:17

Crveni đavoli preživeli tim Marsela Bijelse

Izabranici Ralfa Rangnika i Marsela Bijelse priredili spektakl u Zapadnom Jorkširu. Na Eland Roudu viđeno je šest pogodaka i još dosta solidnih prilika na obe strane, a meč je završen rezultatom 2:4.

U prvom poluvremenu gosti su bili dosta konkretniji i u 34. minutu nagrađeni su za dobru igru. Luk Šo je odlično izveo korner, a najviši u skoku je bio kapiten Hari Megvajer i glavom zatresao mrežu golmana Melijea. Do poluvremena gosti su duplirali prednost, najviše zahvaljujući Džejdonu Sanču koji je sjajno pronašao Bruna Fernandeša, koji matira Melijea za 2:0.

Prolaze mečevi Rangnika na klupi Mančestera u znaku gubljenja prednosti, što se i sada desilo jer je Lids za samo minut došao do poravnanja. Prvo je u 53. minutu Rodrigo smanjio na 2:1, da bi već u narednom napadu Rafinja poravnao rezultat.

Rezervisti Junajteda su ipak doneli sva tri boda u crveni deo Mančestera jer nakon što je Nemac uveo Freda i Elangu obojica su do kraja postigli golove za tri boda. Prvo je Fred u 70. minutu iskoristio drugu asistenciju Sanča i tako vratio prednost na stranu Junajteda, a utakmicu je rešio Elanga u 89. minutu na asistenciju Bruna Fernandeša postavivši tako konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter