2
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan celebrates Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Beograd, 16.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘SVAKA MU ČAST NA HRAMBROSTI, IMAO JE ONU STVAR’: Borjan se osvrnuo na sinoćnju penal seriju, otkrio šta mu je Štulić rekao u svlačionici!

Objavljeno: 17.02.22 u 18:52

Milan Borjan je jedan od najzaslužnijih za Zvezdin prolazak u narednu fazu Kupa Srbije.

Iskusni čuvar mreže je sinoć odbranio čak četiri penala fudbalerima Radničkog iz Niša i tako odveo svoj tim u četvrtfinale Kupa Srbije.

Dan nakon utakmice, oglasio se i bivši sudija Danilo Grujić, koji smatra da su čak dva penala trebalo da se ponove, iz razloga zato što je Zvezdin golman izašao sa gol-linije.

– Sudije mi nisu ništa rekle. Kod svakog penala sam stajao u golu i odatle kretao u šut. Ako sam prekršio neko pravilo, nisam bio svestan toga. Samo sam se trudio da odbranim i da donesem svom timu pobedu. Niko od sudija mi se nije obratio – rekao je Milan Borjan za ‘Republiku’.

goalkeeper Milan Borjan save the goal from penalty
Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Radnicki Nis
Beograd, 16.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Nikola Štulić je svojom gestikulacijom nakon uspešno izvedenog penala izazvao haos na Marakani.

Primio sam lep gol od Štulića, svaka mu čast na hrabrosti, imao je onu stvar na „m“ da šutne tako penal i čestitam mu na tome. Međutim, nije u redu da se zatrči prema našim navijačima i da ih utišava. Morao je da postupi bolje u tom trenutku, iako je mlad. Videli smo se posle u svlačionici, on se izvinio, rekao je da je to uradio zbog finala Kupa koje smo igrali protiv Partizana na Marakani.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter