0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

HARI ŠTA TI SE DESILO: Prvo bio kod Sume na ringišpilu, a sada i Albanac ponizio najskupljeg defanzivca u istoriji! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.22 u 09:42

Kapiten Mančestera nema baš najbolji period u karijeri

Sećate se kako ga je Suma „polomio“ i ostavio da se pita gde je lopta, e pa ovo je još gore za Harija Megvajera jer je sada bio daleko gledaniji meč na globalnom nivou u pitanju. Nekada jedan od najboljih defanzivaca u ligi u dresu Lestera sada nije ni senka onog igrača, a na to je najskuplje plaćeni defanzivac ikada postao i predmet sprdnje na društvenim mrežama. „Hari Megvajer protiv svih“ je možda čak i najbolji opis u ovom momentu.

Naime njega je albanski napadač, koji je ruku na srce sjajan igrač, Armando Broja maltretirao čitavu utakmicu, ali ostao je upečatljiv jedan dribling u finišu utakmice gde je Hari potpuno zalutao, izgubio loptu iz vida i bio totalno izbačen iz igre. Navijačima je to bilo izuzetno smešno, te jedna od objava na Tviteru kaže da je Megvajer toliko dobar da je izmislio „Odbranu bez gledanja“.

Meč je završen nerešeno, rezultatom 1:1, a golove su postizali Džejdon Sančo za Junajted u prvom i Če Adams za Svece na početku drugog poluvremena. Da se podsetimo kako je Sjeduba Suma poslao Megvajera na drugu stranu Beograda:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter