0
Domaći fudbal

goalkeeper Aleksandar Popovic (C) povreda injury Fudbal-Super League Season 2021/2022 Radnicki Nis v Partizan Nis, 12.02.2022. foto: Starsport.rs ©

JEZIVE SCENE U NIŠU: Vođstvo Partizana ostalo u senci stravične povrede Popovića, hitna pomoć morala da interveniše! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.22 u 15:23

Na veliku radost ljubitelja fudbala, danas je počeo prolećni deo Superlige Srbije.

U prvoj utakmici 22. kola domaćeg šampionata, Proleter je na teškom gostovanju savladao Radnički iz Kragujevca minimalnim rezultatom 1:0, a više o tome pročitajte OVDE.

Od 14:30, Radnički iz Niša je na svom stadionu ugostio prvoplasiranu ekipu Partizana, a rezultat nakon 45 minuta igre je  0:1.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Radnicki Nis v Partizan
Nis, 12.02.2022.
foto: Starsport.rs ©

Nije bilo većih uzbuđenja na ‘Čairu’, a nesrećni momenat koji je obeležio prvi deo igre dogodio se u 22. minutu kada je golman Partizana, Aleksandar Popović dobio žestok udarac u glavu, nakon čega je ostao nepomično da leži na travi. Mladi čuvar mreže je na nosilima i u kolima hitne pomoći iznet sa stadiona, a umesto njega u igru je ušao Nemanja Stevanović.

Prema najnovijim informacijama iz tabora Partizana, Aleksandar Popović se sada oseća dobro, kazao je timski doktor Siniša Petković. U svesnom je stanju, ali će morati na preventivno snimanje, budići da je izgubio svest na deset sekundi.

U 44. minutu beogradski tim je stigao do vođstva, a gol je postigao najbolji strelac Superlige Srbije, Rikardo Gomeš.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter