0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić

SUPERLIGA SRBIJE: Lalatović porazom startovao na klupi Radničkog, Proleter na ‘krilima’ Mitrovića odneo sva tri boda sa ‘Čika Dače’! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.22 u 14:57

Danas je počeo prolećni deo Superlige Srbije.

U terminu od 13:30 časova, fudbaleri Radničkog iz Kragujevca ugostili su na ‘Čika Dači’ ekipu Proletera, a rezultat nakon 90 minuta bio je .

FOTO: Jelena Grlić

Ovaj duel posebno je bio u centru pažnje, pošto se nedavno u srpski fudbal vratio Nenad Lalatović, i pruzeo kragujevačkog superligaša.

Novosađani su danas bili boli rival na utakmici, čemu svedoči podatak da su čak 11 šuteva uputili ka protivničkom golu, dok su fudbaleri domaće ekipe svega dva puta šutnuli ka golu između čijih stativa stoji Nikola Petrić.

FOTO: Jelena Grlić

Mučio se Proleter da probije bedem protivničke odbrane, napadali su gosti, stvarali šanse ali Kragujevčani su svoj gol uspešno branili.

Tako je bilo sve do 73. minuta, kada je Ognjen Mitrović postigao sjajan pogodak i svom timu doneo tri veoma bitna boda.

Nakon ove utakmice, Proleter zauzima 6. poziciju na tabeli Superlige Srbije sa 30 osvojenih bodova, dok su Kragujevčani dva mesta ispod sa 28 bodova.

FOTO: Jelena Grlić

Superliga Srbije, 22. kolo:

Subota:
13:00 Radnički Kragujevac – Proleter (0:1)
14:30 Radnički Niš – Partizan
17:00 Crvena zvezda – Čukarički

Nedelja:
13:00 Mladost – TSC
15:00 Metalac – Novi Pazar
17:00 Kolubara – Voždovac

Ponedeljak:
13:00 Spartak – Radnik
15:00 Vojvodina – Napredak

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter