0
Evropske lige

FOTO: Juventus FC

‘UTAKMICA SA FIORENTINOM? Nikakav problem, kao i svaka druga!’ – Vlahović poslao jasnu poruku!

Objavljeno: 11.02.22 u 09:53

‘Hladan kao špricer’!

Juventus je sinoć savladao ekipu Sasuola u okviru četvrtfinala kupa Italije, a heroj je bio Dušan Vlahović, koji je doneo pobedu svojoj ekipi. Pogodak možete videti – OVDE! Sudbina je tako htela, pa će se Juventus u polufinalu sastati sa Fiorentinom, za koju je Dušan do skoro nastupao, a evo šta on kaže o tome:

‘Razmišljam samo kako da pobedimo na tom meču i ništa drugo mi nije bitno. Biće utakmica kao i svaka druga, ovde smo da igramo fudbal, nemam nikakav problem.’ – rekao je Vlahović, a potom počeo da govori o utakmici protiv Sasuola:

‘Potrebno je vreme, tek sam na početku ovde, drago mi je što svi hoće da mi pomognu, saigrači, trener i klub. Ništa ne bi bilo moguće bez njih i čast mi je što igram ovde i što sam deo fantastičnog tima. Paulo Dibala i Alvaro Morata su sjajni momci koji su dosta toga osvojili, učim od njih i hoću da budem na njihovom nivou, a lepo se slažemo i na terenu i van njega.’-

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter