0
Evropske lige

FOTO: Juventus FC

NAVIJAČI JUVENTUSA IMAJU NOVOG HEROJA: Dušan Vlahović se poigrao sa čitavom odbranom rivala i odveo ekipu u polufinale! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.22 u 23:21

Dušan silni!

Fudbaleri Juventusa sastali su se sa ekipom Sasuola u okviru četvrtfinala italijanskog kupa! Povela je ‘Stara dama’ već u 3. minutu kada je strelac bio Paulo Dibala, ali je već u 24. minutu gost uspeo da poravna rezultat – strelac je bio Traore!

Usledila je velika borba sve do same završnice susreta, kada je na scenu stupio srpski internacionalac – Dušan Vlahović! On je jednu krajnje bezopasnu loptu sačuvao i od korner zastavice pa sve do gola predriblao sve rivale! Uputio je udarac desnom nogom u dalji ugao golmana Pegola, ali se na putu do gola isprečio Ruan koji je promenio putanju lopte i postigao autogol, kojim je Juventus otišao u polufinale kupa Italije!

U drugom četvrtfinalnom duelu koji je odigran danas, ekipa Fiorentine savladala je Atalantu, a pobednički gol na tom meču postigao je Nikola Milenković. Gol možete videti – OVDE!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter