0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_English

PSŽ U NADOKNADI SRUŠIO REN: Mesi je i dalje čarobnjak, ali Mbape je gazda Pariza!

Objavljeno: 11.02.22 u 23:10

Mučili se Parižani na svom stadionu

Nije baš ubedljivo delovao Pariz u većem delu ove sezone, a večeras na Parku prinčeva su se igrači Maursija Poketina posebno mučili sa ekipom Rena. Gosti su stajali u bloku veći deo utakmice, PSŽ je kružio oko šesnaesterca, ali nije nalazio pukotinu. Svaki loš pas je bio potencijalna kontra, a Ren je itekako pretio iz takvih napada.

Ipak, u samoj završnici utakmice, nakon što je Ren krenuo na gol domaćina, Parižani su oduzeli loptu i brzo napali gol rivala. Leo Mesi, koji je veći deo utakmice bio fauliran i striktno markiran od strane gostiju, je dodavanjem spojio Kilijana Mbapea sa golom, a ovaj je uspeo da pronađe mrežu i matira Dogana Alembdara u trećem minutu nadoknade.

PSŽ je i dalje ubedljivo prvi na tabeli, sa 16 bodova više od drugoplasiranog Marseja, dok je Ren peti, sa pet bodova manje od Nice koja je na poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter