0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘MORA JOŠ DA NAPREDUJE!’: Trener Juventusa iskreno o Vlahoviću!

Objavljeno: 11.02.22 u 10:23

Ne želi da mu dozvoli, da previše ‘poleti’!

Dušan Vlahović odigrao je dve sjajne utakmice u dresu Juventusa do sada, a navijači ga prosto obožavaju.. Fenomenalnim prodorom i uz malo sreće, u mnogome je uticao da njegov tim izbaci ekipu Sasuola i prođe u polufinale kupa Italije, gde ih čeka Fiorentina. Nakon meča uprkos dosta dobro igri, Alegri je rekao:

‘Vlahović mora da napreduje, isto kao i ostali igrači. Mora da bude ‘čistiji’ u načinu na koji igra, da više napada prostor. To je normalan proces za svakog igrača.’ – reči su iskusnog stručnjak, koji smatra da je pobeda bila plod sreće:

‘Bilo je praktično gotovo, ali smo imali sreće sa šansom u samom finišu. Istina je da smo ih u drugom poluvremenu napravili mnogo i dobro je da smo uspeli da slavimo.’ – zaključio je on!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter