0
Evropske lige

(190915) -- FLORENCE, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Fiorentina's Nikola Milenkovic (R) vies with FC Juventus' Gonzalo Higuain during the Serie A soccer match between Fiorentina and Juventus in Florence, Italy, Sept. 14, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

NEMA VLAHOVIĆA, NEMA PROBLEMA: Srbi pretplaćeni na golove u ljubičastom! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.22 u 20:45

Fiorentina se golom Srbina plasirala u polufinale kupa

Fiorentina je savladala Atalantu u četvrtfinalu Kupa Italije rezultatom 3:2, golom Nikole Milenkovića u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Izgleda da ipak u Firenci ne mogu da žive bez golova srpskih reprezentativaca.

Što se napadača tiče  Vlahović je i tu dobio adekvatnu zamenu čini se na prvi pogled. Igrač koji se proslavio u Seriji A igrajući fantastičnu polusezonu za Đenovu, Šištof Pjontek postigao je dva gola i svakako imao najveći uticaj na to da se Ljubičasti nađu među četiri najbolje ekipe. Prvi gol bio je za vođstvo u devetom minutu sa bele tačke. Atalanta je izjednačila u nakon pola sta igre preko Zapakoste, bivšeg igrača Čelsija, a prvi preoket obezbedio je najveće pojačanje tima iz Bergama ove zime Džeremi Boga, koji je takođe igrao u plavom delu Londona, u 56. minutu.

Ali onda fudbaleri Viole stupaju na scenu, najpre Pjontek je u 71. minutu ponovo šutirao penal, ovog puta ga je pročitao Muso, ali je Pjontek natrčao na svoj odbitak i doneo izjednačenje. A novi preokret doneo je Milenković na fenomenalan način u 94. minutu.

Fiorentina u polufinalu čeka boljeg iz duela Juventusa i Sasuola, dok je drugi par sačinjen od gradskih rivala, Intera i Milana. Očekuje nas sjajna završnica najmasovnijeg takmičenja u Italiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter