1
Ostali sportovi

FOTO: VK Crvena zvezda

VIČEVIĆ JE BIVŠI: Vaterpolo trener napušta Crvenu zvezdu nakon transparenta i uvreda! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 21:56

Mirko Vičević sada je već bivši trener Crvene zvezde

Nakon najmanje rečeno kontroverznog dočeka i jedne provedene utakmice na klupi kluba iz Beogrda, Mirko Vičević je napustio VK Crvena zvezda. Navijači Zvezde su na utakmici sa Šapcem istakli baner „Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“, namenjen crnogorskom treneru hrvatskog porekla, uz skandiranja Ratku Mladiću i druge uvredljive povike tokom meča. „Vijesti“ su objavile da i pored pokretanja postupka protiv ovakvog ponašanja, trofejni vaterpolista ipak napušta Beograd.

Mirko Vičević je nakon vaterpolo karijere ostvario i popriličnu političku karijeru, takođe je predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, gde je i rođen, a Delije su uspele u svojoj nameri da sklone Vičevića sa mesta glavnog trenera. Mirko nikada nije igrao za reprezentaciju Hrvatske, ali je sa Jugoslavijom, SCG i Crnom Gorom osvajao brojne medalja, uključujući i zlato na Olimpijadi u Seulu 1988. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter