4
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

‘ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA’: Delije žestoko udarile na novog trenera (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.22 u 10:26

Neće po lepom pamtiti prvi meč na novom poslu.

Mirko Vičević je nedavno preuzeo VK Crvena zvezda, ali doborodošlica na novi posao je bila onakva, kakvoj se verovatno nije nadao.
Naime, crveno-beli su juče savladali Šabac sa 13:6, a meč je obeležio potez navijača tog kluba na bazenu ‘Milan Gale Muškatirović’.

– Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija, pisalo je na transparentu kojim su navijači ‘pozdravili’ novog trenera, bivšeg reprezentativca SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Crne Gore.


(VIDEO:YouTube/FCRedStarBelgrade)

Vičević je rođen u Kotoru u hrvatskoj porodici, predsednik je Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, što je vrlo verovatno bio povodom za ovakav potez navijača.

Takođe, Vičević je svojevremeno bio najbolji vaterpolista sveta, sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988, a nakon fantastične igračke karijere, bio trener Katara i selektor mlađih kategorija Crne Gore. Pored sportskog, Vičević je imao i politički angažman u Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore, stranci Mila Đukanovića.

 

 

 

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je tipičan primer govora mržnje kojem Hotsport ustupa svoju web stranicu. Vaš ‘vest’ je intonirana podlo, tako da prosečan čitalac zaključi da je Vičević dobio šta je zaslužio. Srbija je potpisnica poštivanja odluka međunarodnih sudova, a njene strukture te odluke ne poštuju, nego podjaruju njihovo nepoštovanje. Sramotno je da jedna sportska web stranica u tome učestvuje!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne ovo nije govor mrznje web stranice niti novinara koji je napisao, ovo je govor mrznje jedinog kluba u Srbiji i u svetu koji ima taj govor a koji prolazi tek tako.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter