0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@acmilan

MILAN DEMOLIRAO RIMLJANE: Rosoneri jure trofeje na svim frontovima!

Objavljeno: 09.02.22 u 23:15

Fudbaleri Milana ubedljivi protiv Lacija

Ekipa Milana deklasirala Lacio rezultatom 4:0 i tako se plasirala u polufinale Kupa Italije. Sjajnu partiju je pružio Olivije Žiru, a Rosoneri su nastupali bez Zlatana Ibrahimovića i od starta nije bio ni jedan od glavnog štoperskog para Simon Kjer i Fikajo Tomori. Lacio nije uspeo da uradi ništa konkretnije sem jedne šanse Ćira Imobilea u toku prvog poluvremena.

Tim Stefana Pijolija u vođstvo je doveo Rafael Leao nakon sjajnog pasa Romanjolija. Zatim je Žiru sa dva gola doneo još ubedljiviju prednost do kraja prvog poluvremena. U nastavku smo videli nešto slabiji ritam, ali deset minuta pre kraja Kesi je postavio konačan rezultat utakmice. Marko Lazetić, bivši igrač Crvene zvezde ostao je na klupi za rezerve.

Ovim su Rosoneri zakazali duel u polufinalu sa gradskim rivalom Interom, a u drugom polufinalu će igrati bolji iz duela Atalanta i Fiorentina, odnosno Juventus i Sasuolo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter