0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Manchester United

JUNAJTED NASTAVLJA SA LOŠIM REZULTATIMA: Rangnikovi izabranici ponovo kiksnuli!(VIDEO)

Objavljeno: 08.02.22 u 23:58

Rodrigez doneo bod domaćinu!

Nakon utakmice 24. kola nacionalnog šampionata Engleske, navijači ekipe sa ‘Old Traforda‘ ponovo su razočarani. Barnli je na svom stadionu ugostio Mančester junajted i uspeo da osvoji bod. Utakmica na ‘Turf Muru‘ završena je rezultatom 1:1.

Nema sumnje da je Junajted bio kvalitetnija ekipa na terenu, ali rezultat to ne govori. Posed lopte je bio na strani gostujućeg sastava, a tim iz Mančestera je neprestano pokušavao da ugrozi gol Barnlija. Izabranici Ralfa Rangnika šutirali su 22 puta, ali samo pet udaraca išlo je u okvir gola.

Domaćin je u devet navrata zapretio golmanu slavnog kluba sa ‘Old Traforda‘.

Prvo uzbuđenje dogodilo se u 13. minutu. Rafael Varan je pogodio za prednost Junajteda, ali gol je poništen nakon reakcije arbitara iz VAR sobe. Nije se dugo čekalo na novi pogodak!

Odlična akcija gostujućeg tima završena je sjajnom kombinacijom tandema Šo – Pogba. Iskusni levi bek je probio po levom boku i poslao je povratnu loptu ka reprezentativcu Francuske. Pol Pogba nije oklevao i snažnim udarcem je ‘pocepao’ mrežu na golu Barnlija.

Gol odluke postignut je samo dva minuta nakon početka drugog poluvremena. Džej Rodrigez je bio neuhvatljiv za defanzivce Mančestera i obradovao je pristalice domaće ekipe.

Zanimljivo je da se Kristijano Ronaldo nije našao na terenu od starta utakmice, već je u 68. minutu zamenio Edinsona Kavanija koji je do tada predvodio napad Junajteda.

Junajted je nastavio sa promenljivom igrom. Ekipa igra daleko ispod očekivanja fudbalske javnosti. Pravo je pitanje koliko će se Rangnik zadržati na ‘Teatru snova‘ u slučaju da se situacija ubrzo ne promeni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter