0
ATP

Tennis Tenis-Adria Tour 2020-Dominic Thiem (AUT) v Dusan Lajovic (SRB) Beograd,13.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI PREOKRET U BUENOS AJRESU: Lajović spasao tri meč lopte, pa pobedio poznatog Francuza! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.22 u 21:48

Prava drama na startu takmičenja!

Žreb je na samom početku ATP turnira u Buenos Ajresu spojio Benou Pera i Dušana Lajovića. Duel francuskog i srpskog tenisera privukao je pažnju publike u prestonici Argentine. Lajović je uspeo da ostvari trijumf nakon velikog preokreta i tri spašene meč lopte. Bez ikakve sumnje, iskusnog Francuza očekuje noć bez sna. Per je propustio odlične prilike da prelomi meć u svoju korist, a duel je nakon dva sata i četiri minuta lavovske borbe završen rezultatom 1:2 (6:4, 4:6, 6:7).

Odmah na startu meča igrači su razmenili brejkove. Per je u nastavku servirao besprekorno, a osvojen brejk u petom gemu doneo mu je vođstvo u setovima.

Publika je u drugom periodu igre imala priliku da vidi seriju oduzetih servisa. Trenutno 47. teniser na ATP rang listi, bolje se snašao u odnosu na iskusnijeg kolegu i slavio je sa 4:6.

Usledila je prava drama u odlučujućem setu! Dušan je morao da se suoči sa spašavanjem čak tri meč lopte, ali bio je izuzetno uspešan u tome. Uspeo je da nadoknadi brejk zaostatka i kasnije je bio siguran u tajbrejku.

Srbin će u narednom kolu igrati sa pobednikom duela Kuevas – Korija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter