0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

RAZBESNEO JE UPRAVU KLUBA: Marković napravio totalni haos u Olimpijakosu – uništio je Grcima ‘posao’ težak 3.500.000 evra!

Objavljeno: 07.02.22 u 14:24

Naljutio ih je ovim potezom…

Zimski prelazni rok se završava za četiri dana, tako da je Partizanu ostalo jako malo vremena da u svoje redove vrati talentovanog Svetozara Markovića. Priča oko njegovog povratka u Humsku ulicu bila je aktuelna neko vreme, sve dok sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, nije rekao da su male šanse da se taj transfer realizuje ove zime.

Sada, iz Grčke stižu nove, zanimljive vesti. Naime, odnos između Olimpijakosa i srpskog štopera je vrlo zategnut, iz razloga što Marković nije želeo da promeni sredinu i tako svom klubu obezbedi lepu cifru.

Navodno, grčki velikan je od neimenovanog kluba za Svetozara dobio ponudu ‘tešku’ 3.500.000 evra, ali je nekadašnji fudbaler Partizana to odbio i tako razočarao čelnike Olimpijakosa.

Beogradski klub iz Humske ulice je nedavno ponudio Grcima 500.000 evra da u svoje redove vrati Markovića, ali Olimpijakos je tražio malo više, odnosno 800.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter