0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV RASTUŽIO NAVIJAČE PARTIZANA: Ništa od velikog povratka Svetozara Markovića, evo zbog čega su crno-beli odustali od sjajnog defanzivca!

Objavljeno: 05.02.22 u 15:50

Navijači Partizana obradovali su se juče kada su pročitali vest da je Svetozar Marković blizu povratka u Humsku ulicu.

Ipak, do toga najverovatnije neće doći. To možemo da naslutimo na osnovu reči sportskog direktora Partizana, Ivice Ilieva koji ističe da je ‘parni valjak’ u ovom trenutku popunjen na svim pozicijama.

Sveta je dosta dao za Partizan, posebno u drugom mandatu. Naravno da Partizan uvek razmišlja o potencijalnim povratnicima, ali njegova situacija nije čista do kraja. Partizan je u ovom trenutku je pokriven na svim pozicijama, pa tako i na štoperu – rekao je Iliev za Arenasport.

FOTO: FK Partizan

Doskorašnji fudbaler a sadašnji funkcioner crno-belih je siguran da će na leto biti drugačija situacija.

Naravno da mi prvi reagujemo kada se tako nešto pojavi. Tržište je kao u divljini kao kada koristiš trenutak pažnje da ugrabiš plen. Njegovi kvaliteti su poznati, svi imamo pozitivno mišljenje o njemu, ali on je potreban Partizanu od leta. Da je to vreme od juna, jula ili avgusta, drugačije bismo se ponašali – zaključio je Iliev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter