0
Ostali sportovi

FOTO: www.waterpoloserbia.org

POKREĆE SE DISCIPLINSKI POSTUPAK: VSS se hitno oglasio zbog uvreda treneru Crvene zvezde – pročitajte njihovo saopštenje!

Objavljeno: 07.02.22 u 12:48

VSS se oglasio povodom jučerašnjeg događaja koji je šokirao Srbiju.

Mirko Vučević neće po dobrom pamtiti prvi meč na klupi Zvezde, pošto su navijači beogradskog tima na jučerašnjem meču protiv Šapca, na račun novog trenera uputili niz uvredljivih poruka.

Povodom toga, saopštenjem se oglasio i Vaterpolo savez Srbije koji je osudio ponašanje navijača. Saopštenje VSS Vam prenosimo u celosti:

– Vaterpolo savez osuđuje i ograđuje se od događanja na utakmici između Crvene zvezde i Šapca. Кao i uvek apsolutno smo protiv svih podela u sportu bilo da su političke, nacionalne. Verske ili neke druge prirode. Otvoreni smo za sve. Smatrajući da je sport opšte, zajedničko dobro svih i onih koji se njime bave i onih koji u njemu, posmatrajući ga, uživaju. Tim povodom Vaterpolo savez Srbije će pokrenuti disciplinski postupak protiv odgovornih lica verujući da se takvi događaji više neće ponavljati – piše u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije.

Podsetimo, Vičević je svojevremeno bio najbolji vaterpolista sveta, sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988, a nakon fantastične igračke karijere, bio trener Katara i selektor mlađih kategorija Crne Gore. Pored sportskog, Vičević je imao i politički angažman u Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore, stranci Mila Đukanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter