0
Evroliga

(190904) -- FOSHAN, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Sasha Djordjevic (L) , head coach of Serbia, gives instructions to Marko Guduric during the group D match between Italy and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 4, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

INCIDENT NA KRAJU UTAKMICE: Gudurić u centru problema, Hajns reagovao! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.22 u 10:53

Kajl Hajns je nakon meča bio ‘ljut kao ris’!

Košarkaši Olimpije iz Milana i Fenerbahčea sinoć su odmerili snage u okviru Evrolige, a više nego burno bilo je na kraju samog meča.. Naime, došlo je verbalnog sukoba Etorija Mesine i Marka Gudurića, da bi se potom umešao prvo Kajl Hajns, a zatim i svi ostali saigrači jedne i druge ekipe. Nakon meča, Kajl Hajns je napisao:

‘Svim fanovima Fenera koji su mi pisali želim da kažem da je košarka igra. Mogu da prihvatim rezultat ili da sam izgubio utakmicu. Mogu da prihvatim da me protivnik nadigra, ali ne mogu da dozvolim namerno nepoštovanje prema saigračima i treneru. Gudurić je sjajan igrač i odigrao je dobru utakmicu, ali ono što je rekao na kraju utakmice našem treneru zaista je bilo nepotrebno. Demonstrirao sam da neću dopustiti da se to više događa. Moj odgovor možda nije bio najbolji, ali ja sam osoba od poštovanja i uvek ću braniti svoje kolege kada mislim da ih ne poštuju. Kada smo bili u Istanbulu, pobedili smo ubedljivo, ali niko nije pokazao nepoštovanje prema protivniku. Igrali smo i sve je ostalo na tome. Poraz je poraz. Utakmica je utakmica. Nepoštovanje neću dozvoliti. Uživajte u nastavku sezone.’ – stoji u njegovoj objavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter