1
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Super liga Srbije, superliga, Crvena Zvezda - Backa Belgrade, Serbia, 13.12.2020. Decembar 13. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘VERUJEM DA ĆE IH BITI JOŠ VIŠE’: Mrkela otkrio koliko je Zvezdinih igrača vakcinisano, evo šta misli o novoj odluci UEFA!

Objavljeno: 03.02.22 u 19:21

Danas je odjeknula vest da ubuduće igračima neće biti dovoljni samo PCR testovi za igranje u Evropi, pa je ujedno, duel između Partizana i Sparte iz Praga u Ligi konferencija biće poslednji na kom će nevakcinisani igrači moći da igraju sa izuzećem.

Povodom toga, oglasio se i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela koji je otkrio koliko je Zvezdinih fudbalera vakcinisano.

– Situacija se promenila kada govorimo o našoj situaciji. Dosta igrača se vakcinisalo, veći broj sada je takvih. Razgoravamo i sa igračima koji nisu. Verujem da će ih u narednom periodu biti još više – rekao je Mrkela za B92.net i potom dodao:

Sada smo na 60-70 odsto vakcinisanih igrača u timu. Verujem da ćemo izgurati do kraja – jasan je Mrkela.

Mrkela je otkrio da je Zvezda konstantno u kontaktu sa UEFA.

– Na vezi smo sa UEFA već tri nedelje. Većina zemalja u Evropi više ne priznaje samo PCR test, nego i obaveznu vakcinu. UEFA je i ranije, kada je donosila propise oko kovid protokola, uzimala pravila zemalja. Tako će se ponašati i sada – pojasnio je funkcioner Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter