0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POLEDICA DEMANTOVAO VAZURINE TVRDNJE: ‘Ne postoji odluka da igrači koji nisu vakcinisani neće moći da igraju UEFA takmičenja’ (FOTO)

Objavljeno: 03.02.22 u 23:19

‘Direktor FK Partizan je slagao i uznemirio javnost i igrače!’

Predsednik sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost‘, Mirko Poledica, oglasio se putem društvenih mreža i demantovao tvrdnje Miloša Vazure. Direktor FK Partizan danas je poručio da je UEFA donela odluku, u kojoj se ističe da nevakcinisani igrači neće moći da učestvuju u takmičenjima pod organizacijom Evropske fudbalske asocijacije.

Poledica je reagovao i izneo svoje argumente.

-Danas je direktor FK Partizan, M. Vazura, slagao i uznemirio javnost i igrače, da igrači koji nisu vakcinisani neće moći da igraju utakmice u UEFA takmičenjima. Takva odluka NE POSTOJI. UEFA je danas objavila odluku, kojom predviđa recipročno testiranje i dodatne obaveze – napisao je Poledica na svom Tviter nalogu.

-Informacija koja se pojavila u medijima a koju je preneo generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, da će samo vakcinisani igrači imati pravo da igraju u UEFA takmičenjima je NETAČNA. Na današnji dan, ne postoji nikakva odluka UEFA po ovom pitanju. UEFA je obavestila klubove da postoji mogućnost da pojedine države neće dozvoliti ulazak na svoju teritoriju nevakcinisanim osobama, čak i ako budu posedovali negativan PCR test. Kako se radi o veoma osetljivoj temi, molimo sve sportske radnike da informišu javnost tačno i precizno, da ne dovode u zabludu javnost, igrače i navijače – navodi se na Fejsbuk profilu Sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost‘.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter