0
Domaći fudbal

Djordje Jovanovic Cukaricki - Hamarbi Hammarby DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAKAV POSAO BRĐANA: Milionska bomba Čukaričkog u finišu prelaznog roka! (FOTO)

Objavljeno: 02.02.22 u 12:55

Bivši selektor Srbije kupuje na Banovom brdu!

Uprava FK Čukarički je još jednom pokazala da je spremna za velika dela. Pre samo godinu dana, u redove Brđana je kao slobodan igrač stigao Đorđe Jovanović. Biser omladinske škole Partizana
‘tražio se’ u Lokerenu, Kadizu, Kartaheni, ali nigde nije zablistao kao po povrataku u Beograd.

Jovanović je predvodio ofanzivu ekipe sa Banovog brda! Đorđe je u 36 navrata obukao belo-crni dres, a za to vreme je postigao 21 pogodak i tri asistencije. Brojni poznati klubovi pokazali su interesovanje za mladog Srbina, ali pobednik u transfer trci je Makabi iz Tel Aviva.

Kako prenosi Mozzart Sport, klub iz Izraela će na račun Brđana uplatiti 1.900.000 evra. U ugovoru postoje i bonusi, koji će se aktivirati u slučaju da Jovanović ispuni očekivanja.

Ugovor će biti potpisan na tri i po godine, dok će Đorđe zarađivati 400.000 evra po sezoni. Jovanović je već na putu za Tel Aviv, pa se očekuje da će danas obaviti lekarske preglede i ozvaničiti saradnju.

Na klupi Makabija nalazi se bivši selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić. Mladi trener je dobro upoznat sa kvalitetima napadača rođenog 1999. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter