0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ĐORĐE JOVANOVIĆ ZA HOTSPORT: Napadač sumirao utiske iz jesenjeg dela sezone, a dotakao se i ponuda!

Objavljeno: 10.01.22 u 22:27

Ponedeljak je izabran kao idealan termin za start priprema ekipe Čukaričkog.

Izabranici Saše Ilića okupili su se na Banovom Brdu prvi put u 2022. godini. Mladi stručnjak je izvršio prozivku na kojoj su se pojavili: Nemanja Belić, Đorđe Petrović i Novak Mićović, Viktor Rogan, Strahinja Tanasijević, Uroš Drezgić, Stefan Šapić, Bojan Roganović, Darko Puškarić, Marko Docić, Asmir Kajević, Srđan Mijailović, Stefan Čolović, Milan Savić, Aleksa Janković, Ibrahima Endijae, Mitar Ergelaš,  Marko Rakonjac i Đorđe Jovanović

Od omladinaca prvom timu su na startu priprema priključeni  Lazar Kaličanin, Mihajlo Spasojević i  Igor Miladinović, dok su iz BASK-a stigli Aleksandar Kadijević, Dario Grgić, Nikola Petković, Ognjen Ajdar, Andrija Fratrović i Stefan Obradović.

COVID-19 virus nije zaobišao ni ekspediciju Brđana. Zbog pozitivnog nalaza prozivku su propustili: Nemanja Tošić, Miladin Stevanović, Stefan Kovač, Nikola Čolić i Kristijan Belić. Prehlada je razlog zbog koga na treningu nije bilo Bojana Kovačevića i Jovana Lukića.

Na startu priprema za prolećni deo sezone nije bilo Normana Kembela. Reprezentativac Jamajke će naknadno doputovati na Banovo brdo.

Djordje Jovanovic Cukaricki – Sumgait Sumqayit UEFA UECL Second qualifying round, 1st leg UEFA Europa Conference League 21.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prvo ovosezonsko okupljanje Brđana posetio je i HotSport! Najboljeg strelca ekipe Čukaričkog, Đorđa Jovanovića, zatekli smo kako vredno radi u teretani. Mladi napadač se oporavio od povrede i COVID-19 virusa. Jovanović je dva meseca bio van terena zbog spomenutih problema, ali to mu nije smetalo da postigne čak 11 pogodaka na 15 odigranih utakmica. Bivši špic Kadiza u statistiku je upisao još jedan gol. Đorđe je tokom kvalifikacija za Ligu konferencija zatresao mrežu švedskog Hamarbija.

ĐJ: Zadovoljni smo jesenjim delom sezone! Ispunili smo veći deo očekivanja i bili smo treći na tabeli, ali naravno da ništa nije gotovo. Druge ekipe su se pojačale, pa tek slede najbitniji izazovi u prolećnom delu takmičenja. Svesni smo da nas očekuju najteže utakmice. Jednostavno je, moraćemo da budemo ‘pravi’, kao što smo do sada bili. To je uslov da zadržimo treću poziciju i obezbedimo plasman u Evropu, što je primarni cilj našeg kluba. Zavoljan sam i na ličnom planu. Uprkos tome što su me povreda i COVID-19 virus dva meseca odvojili od terena, ponovo sam na dvocifrenom broju pogodaka. Smatram da je to svakako moglo biti bolje, ali zadovoljan sam svojim učinkom.

: Dugo se spekuliše o tome gde bi mladi napadač mogao da nastavi karijeru. Direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, poručio je danas da ponuda iz Marseja nije stigla na Banovo brdo, ali da je klub odbio ponudu od 1.500.000 evra. 

ĐJ: Biću iskren! Ja jedino znam ono što sam pročitao iz novina, ništa više preko toga. Fokusiran sam trenutno samo na Čukarički, pa se ne raspitujem mnogo oko toga. Cilj mi je da se što bolje spremim! Ukoliko dođe do nekih ponuda, siguran sam da će mi ljudi iz kluba to preneti. U tom slučaju ćemo zajedno razmatrati šta je najbolje za mene, kao i za klub – zaključio je lider napada ekipe sa Banovog Brda, u razgovoru za HotSport.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter