0
Domaći fudbal

FOTO: @FKPartizanBG

JEVTOVIĆ SE OGLASIO PO POVRATKU: Najlepše je u ovoj opremi! (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.22 u 11:39

Drugo zimsko pojačanje Partizana o povratku u isti

Marko Jevtović je juče i zvanično postao drugi povratnik ove zime, nakon Ljubomira Fejse, u Partizan, potpisao je višegodišnji ugovor koji ga je obavezao na vernost crno-belima sve do 2025. godine. On je nakon odlaska Aleksandra Šćekića i teže povrede Danila Pantića došao kako bi ojačao konkurenciju u veznom redu.

On se danas pridružio ekipi na timskim treninzima, a takođe je govorio i za jutjub kanal FK Partizan.

O svom povratku rekao je sledeće

„Još nisam svestan da sam se vratio. Sve je tako brzo bilo, međutim najlepše je biti ovde, najlepše je biti u ovoj opremi. Kad god sam imao priliku dolazio sam da posetim prijatelje u Partizanu i uvek sam se lepo osećao kada bih video ta poznata lica. Sada sam opet tu i idemo zajedno u nove izazove“.

Pričao je u svom fizičkom stanju dok je bio bez kluba:

„Trenirao sam individualno, fizički sam zdrav, ali će mi trebati određeni period da upoznam ekipu, dosta je novih igrača u odnosu na moj prvi mandat“.

Fudbal Super League season 2016-2017
Rad v Partizan
Marko Jevtovic
Beograd, 19.02.2017
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Dotakao se i novog kolege iz veznog reda:

„Fejsa je igrač koji je osvojio izuzetno puno trofeja, on je neko ko ima fantastičnu internacionalnu karijeru i reprezentativno iskustvo. Biće mi drago da budem deo tima sa njim“.

A ovo je rekao o dvomeču sa Spartom:

„Česi su rival za respekt, ali ne i ekipa koju ne možemo da prođemo. Očekuje nas izuzetno zanimljiv dvomeč, ali naš cilj je jasan“.

Jevtović je, osim u crno-belom dresu, nastupao Hajduk iz Kule, Novi Pazar, Al Ahli koji je ujedno i poslednji klub u kom je vezni fudbaler igrao. Najveći trag u dosadašnjoj karijeri, pored Partizana gde je 2017. uzeo titulu, je ostavio u Konji gde je odigrao 88 prvenstvenih utakmica u Turskoj i postigao 9 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter