0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Rad v Partizan Marko Jevtovic Beograd, 19.02.2017 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

TO JE TO – BOMBA JE EKSPLODIRALA: Marko Jevtović ponovo u crno-belom dresu, pogledajte ko mu je pravio društvo prilikom potpisivanja ugovora! (FOTO)

Objavljeno: 01.02.22 u 15:23

Partizan će biti znatno jači u nastavku sezone.

Sada je i zvanično – nakon tri i po godine, Marko Jevtović je ponovo igrač Partizana. Crno-beli su doveli još jedno pojačanje, nakon što je nedavno u Humsku stigao i iskusni vezista Ljubomir Fejsa.

Jevtović je danas u društvu predsednika crno-belih, Milorada Vučelića, potpisao ugovor sa Partizanom do leta 2023. godine.

Nedeljama unazad čelnici Partizana vredno ‘češljaju’ po tržištu, i strpljivo traže veznog igrača koji bi ispunio sve njihove uslove. Na ‘nišanu’ se našlo nekoliko igrača, ali su se samo Fejsa i Jevtović uklapali u ono što beogradski tim traži.

Već je bila aktuelna priča oko Jevtovićevog prelaska u Partizan, ali bezuspešno se završila. Ipak, pre nekoliko dana Danilo Pantić se povredio, pa su čelnici kluba iz Humske krenuli još ‘ofanzivnije’ na svog bivšeg igrača.

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016
Partizan v Radnik (Surdulica)
Marko Jevtovic
Beograd, 02.04.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Nekoliko klubova iz Turske i Grčke bili su zainteresovani da u svoje redove dovedu sjajnog vezistu, međutim Marku se svideo celokupan plan i projekat koji mu je predstavljen, pa je konačno rekao ‘da’ svom bivšem klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter