0
Evropske lige

(191107) -- BELGRADE, Nov. 7, 2019 (Xinhua) -- Tottenham Hotspur's Dele Alli (R) vies with Crvena Zvezda's Njegos Petrovic during UEFA Champions League group B football match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur in Belgrade, Serbia on Nov. 6, 2019. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

PRVO POJAČANJE U REŽIJI FRENKA LAMPARDA: Everton za ‘džabe’ doveo Dele Alija, navijači na ‘Gudison parku’ su oduševljeni!

Objavljeno: 31.01.22 u 21:21

Svojevremeno je važio za veliku nadu Totenhema, a sad odlazi bez obeštećenja.

Već smo danas pisali da je nekadašnji fudbaler Frenk Lampard seo na klupu Evertona, a sada sa ‘ostrva’ stižu najnovije informacije vezane za njegovo prvo pojačanje.

Naime, engleski reprezentativac Dele Ali je novi fudbaler Evertona, javlja dobro informisani novinar Fabricio Romano. Ali u novi klub stiže besplatno, ali će na osnovu raznih bonusa Totenhem inkasirati čak 40 miliona vera. Everton se obavezao da nakon što Ali odigra 20 mečeva u dresu ‘karamela’, na račun Totenhema mora da uplati cifru od 12 miliona evra.

Takođe, u ovaj transfer uključeni su još neki bonusi, koji bi trebalo da se ostvare u toku narednih godina. Ali je sa Evertonom potpisao ugovor do 2024. godine.

Ove sezone, on je odigrao jako malo utakmica za Totenhem, pošto je u svega osam mečeva bio starter. Poslednji put se našao na terenu 28. decembra, kada se Totenhem sastao sa Sautemptonom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter