0
Evropske lige

FOTO: Everton FC

LAMPARD ZVANIČNO U EVERTONU: Glavni cilj mu je dovođenje srpskog napadača!

Objavljeno: 31.01.22 u 15:52

Dugo je čekao na novi posao!

Nakon što je okončao saradnju sa Čelsijem, Frenk Lampard je dugo razmatrao potencijalne opcije.. Povezivali su ga sa brojnim timovima iz Čempionšipa i Premijer lige, a letos je prema pisanju ‘ostrvskih’ medija bio najbliže da preuzme ekipu Kristal Palasa, ali do toga nije došlo!

Od danas je Frenk zvanično novi menadžer Evertona, sa kojim je potpisao ugovor do leta 2024. godine. Po dolasku u klub, rekao je:

‘Velika je čast voditi klub veličine i tradicije koju ima Everton. Gladan sam da što pre počnem. U priči sa vlasnikom i direktorima prepoznao sam njihovu strast i ambiciju i nadam se da su oni prepoznali moju. Strast se oseća i kod navijača i to je ekstremno važno.’

Biće zanimljivo videti hoće li uspeti da dovede neko pojačanje.. Everton je angažovao Van de Beka na pozajmicu, a trenutno se spominje da rade na dovođenju Luke Jovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter