0
Evropske lige

FOTO: FC Crotone

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Srpski defanzivac stigao u Italiju! (FOTO)

Objavljeno: 31.01.22 u 23:07

Nakon epizode u grčkoj Lamiji, Vladimir Golemić ima novi angažman.

Navijačima u Srbiji Golemić se na najbolji način predstavio dok je nosio dres superligaša iz Lučana. Tokom karijere branio je boje Enerdži Kotbusa, Šampiona iz Celja, Kjasa, Lugana i italijanskog Krotonea.

Naime, sjajni defanzivac se vratio u sredinu koja mu je i te kako prijala, pošto je ponovo potpisao ugovor sa Krotoneom, ovog puta do juna 2022. godine. Ukoliko zadovolji sve kriterijume, italijanski klub ima mogućnost da produži saradnju sa našim fudbalerom.

PROČITAJTE JOŠ: VLADIMIR GOLEMIĆ NAKON GOLOVA INTERU I ROMI EKSKLUZIVNO ZA HotSport: ‘Ekipni uspeh je važniji od individualnog! Lukaku je dominantan u svakom segmentu igre’

Krotone se trenutno nalazi u ozbiljnim problemima. Nakon istorijskih uspeha i plasmana u elitni rang, italijanski klub je prethodne sezone izgubio status prvoligaša. Ekipa se trenutno bori za opstanak u Seriji B, jer se nalazi na 18. poziciji sa 13 osvojenih bodova.

FOTO: FC Crotone

Nema sumnje da će Srbin biti veliko pojačanje i da će svojim iskustvom i znanjem doprineti u ključnim utakmicama za Krotone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Golemic (@golemic_5)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter