0
Fudbal

FOTO: @NUFC

NJUKASL JOŠ UVEK AKTIVAN: ‘Svrake’ ne prestaju da troše, ove sezone opstanak mora da se kupi!

Objavljeno: 31.01.22 u 11:55

Njukasl junajted i dalje aktivan na tržištu

Tim sa severa Engleske je već sada najveći potrošač ovog zimskog prelaznog roka, ali klub koji je u vlasništvu Javnog investicionog fonda Saudijske Arabije ne namerava da se zaustavi. Oni su već ove zime doveli Bruna Gimaraeša, Krisa Vuda kao i Kerana Tripijea, a Den Burn se iz Brajtona pominje kao sigurno pojačanje.

Ipak, Njukasl je završio još jedan transfer, ovaj put je Met Target meta, a Englez nastupa za Aston Vilu. On je izuzetno poznat po konstantnosti i fizičkoj spremi, a ove sezone je na 17 utakmica upisao po gol i asistenciju u Premijer ligi.

t>

‘Svrake’ kao prioritet vide još i Uga Ekitikea iz Remsa javlja Fabricio Romano. Mladi napadač na leto puni 20 godina  koštao bi 20,8 miliona funti, ali su pregovori između dva kluba i dalje u toku. Ove sezone je ovaj mladi Francuz dao već osam golova u Ligi 1. Takođe Francuski mediji javljaju  da bi Janik Karasko mogao put severa Engleske. Za njega bi bogati Saudijci morali da izdvoje 60 miliona evra, a tu imaju i ozbiljnog rivala u Totenhemu koji je takođe veoma zainteresovan za Belgijanca nakon nekoliko neuspelih tranfera ove zime.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter